Klantenservice

Heb je vragen over een van onze plugins of support nodig? Stuur dan een e-mail naar support@woosa.nl.

Bekijk alle Woosa plugins

Populaire plugins

Van Der Meer

Wil je een webshop starten in dierbenodigdheden? Dan kan een koppeling met Van Der Meer Diertotaalgroothandel niet ontbreken. De WooCommerce plugin zorgt ervoor dat alle producten actueel blijven, maar ook geplaatste orders direct worden doorgeschoten.

Teamleader

Koppel het Teamleader CRM aan je WooCommerce webshop. Alle facturen worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt in Teamleader.

VidaXL

Heb je een WooCommerce webshop en wil je gebruik maken van dropshipping via VidaXL? Dan moet je deze VidaXL dropshipping plugin hebben!

Mempay

De Mempay WooCommerce plugin stelt je in staat om binnen een handomdraai producten en/of diensten in abonnementsvorm te verkopen. Betaalmethoden als iDEAL, Bancontact en SEPA incasso worden ondersteund door Mempay en de WooCommerce plugin.

Binnenkort beschikbaar

Bol.com

Wil je graag de producten in jouw WooCommerce webshop aanbieden op Bol.com? Gebruik dan onze plugin om dit proces te automatiseren!

Binnenkort beschikbaar

Marktplaats.nl

Direct jouw producten verkopen via de website van Marktplaats.nl? Automatiseer dit proces met de Marktplaats WooCommerce plugin.

Binnenkort beschikbaar

Wish

Wish is de grootste, internationale marktplaats voor het verkopen van je producten. De Wish WooCommerce plugin zorgt ervoor dat jouw product assortiment automatisch via Wish aangeboden kan worden.

Binnenkort beschikbaar

eCurring

Op zoek naar een betaalprovider om abonnementen aan te bieden? eCurring werkt samen met Mollie en geeft veel flexibiliteit.

Binnenkort beschikbaar

Nieuws & Blogs