WooCommerce plugin laten maken

De beste koppeling tussen webshop en leverancier, dat is ons doel.

Bestaan jou doelgroep en klanten voornamelijk uit webshops? Ben je een platform gericht op automatisering? Dan wil je vast een WooCommerce plugin laten maken. Maar hoe begin je? En bovenal, wat mag je vooral niet vergeten?

Behoefte en wensen

In eerste instantie bekijken we vaak onze eigen behoefte en wensen. Wat zouden wij – vanuit onze eigen kennis en perspectief – belangrijk vinden voor de plugin? Dit hoeft echter niet te betekenen dat jouw klanten exact dezelfde behoefte en wensen hebben.

“We hebben zo lang aan deze functionaliteit ontwikkelt, die moet er echt in zitten!”

Het is lastig om zonder oordeel het proces van ontwikkeling in te gaan. Niet alle functionaliteiten zijn belangrijk, ook al vind jij natuurlijk van wel. Luister naar je klanten en laat hen bepalen welke functionaliteiten wel en niet toegevoegd zullen worden aan de plugin. Zij bepalen immers het succes ervan! Enkel op die manier kun je een krachtige WooCommerce plugin laten maken.

Belangrijkste functionaliteiten

Ondanks dat je je niet moet laten leiden door je eigen overtuiging, zit er uiteraard in elk platform een basis gedachte. Deze basis gedacht resulteert zich in een basis functionaliteit, welke absoluut niet mag ontbreken. Bepaal dan ook voordat de ontwikkeling van de WooCommerce plugin start, wat de basis functionaliteit is.

Hulp nodig met het begin? Een WooCommerce plugin laten maken kent een aantal stappen:

  • Bepaal de doelgroep;
  • Bepaal de behoefte van je doelgroep;
  • Bepaal de beste en belangrijkste functionaliteiten;
  • Schrijf een uitgebreid functioneel ontwerp.

Oftewel…

Denk goed na over het laten maken van een WooCommerce plugin. Jouw enthousiasme moet niet de behoefte van jouw klanten in de weg gaan staan. Hou je klanten dan ook regelmatig op de hoogte van de voortgang van de plugin, zodat je niet op een dwaalspoor raakt.

WooCommerce plugin laten maken?

Woosa draagt zorg voor alle stappen in het proces. Wij bepalen – samen met jou – de doelgroep, behoefte en herkennen de behoeften vanuit de markt. Door middel van dit marktonderzoek, schrijven we een functioneel ontwerp en starten we de ontwikkeling. Indien jullie eigen team vervolgens feedback en/of aanpassingen heeft op ons functioneel ontwerp, zullen wij dit gezamenlijk bespreken en waar nodig aanpassen.

Benieuwd wat Woosa voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons op 036 – 737 04 82 of stuur ons een e-mail naar sales@woosa.nl. Ben je opzoek naar een WooCommerce plugin gemaakt door Woosa? Bekijk onze Mempay WooCommerce plugin of Teamleader WooCommerce plugin.

  • ✔Altijd up-to-date
  • ✔ Onbeperkt support
  • ✔ Eenvoudig in gebruik
  • ✔ Ruimte voor feedback

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bel ons op 036 – 737 04 82 of stuur ons een e-mail naar sales@woosa.nl.