De beste WooCommerce plugins

Woosa realiseert een naadloze integratie tussen jouw WooCommerce webshop en de leverancier middels de beste plugins. Dankzij ons unieke licentiemodel zijn we in staat om onbeperkt support en updates te leveren. Hierdoor stellen wij je in staat je te richten op wat er echt toe doet: omzet realiseren!

Je eigen webshop starten met dropshipping?

Probeer de VidaXL WooCommerce plugin nu 7 dagen gratis! Importeer het volledige product assortiment van VidaXL of selecteer de categorieën naar wens. 

Probeer VidaXL nu 7 dagen gratis

Newest Plugins

bol.com

Wil je graag de producten in jouw WooCommerce webshop aanbieden op Bol.com? Gebruik dan onze plugin om dit proces te automatiseren!

Teamleader

Koppel het Teamleader CRM aan je WooCommerce webshop. Alle facturen worden automatisch aangemaakt en bijgewerkt in Teamleader.

VidaXL

Heb je een WooCommerce webshop en wil je gebruik maken van dropshipping via VidaXL? Dan moet je deze VidaXL dropshipping plugin hebben!

Van Der Meer

Wil je een webshop starten in dierbenodigdheden? Dan kan een koppeling met Van Der Meer Diertotaalgroothandel niet ontbreken. De WooCommerce plugin zorgt ervoor dat alle producten actueel blijven, maar ook geplaatste orders direct worden doorgeschoten.

Alle plugins

TLogistics

TLogistics is faciliteert fulfilment voor webshops. Heb je een WooCommerce webshop? Dan zorgt de TLogistics WooCommerce plugin ervoor dat alle benodigde XML bestanden worden gegenereerd en aangeboden.

Mempay

De Mempay WooCommerce plugin stelt je in staat om binnen een handomdraai producten en/of diensten in abonnementsvorm te verkopen. Betaalmethoden als iDEAL, Bancontact en SEPA incasso worden ondersteund door Mempay en de WooCommerce plugin.

Custom PDF Factuur

Design je eigen PDF factuur met de Custom PDF Factuur WooCommerce plugin. Dankzij onze HTML en CSS editor, heb je alle flexibiliteit voor het maken van de perfecte factuur.

Webshop Support

Ben je het zat om continu je webshop te updaten? Of uit te zoeken welke plugin écht goed werkt? Wij helpen je bij de maandelijkse werkzaamheden van je webshop, zonder hoge uurtarieven te rekenen. Relax, dat is Woosa!

Coming Soon

Marktplaats.nl

Direct jouw producten verkopen via de website van Marktplaats.nl? Automatiseer dit proces met de Marktplaats WooCommerce plugin.

Binnenkort beschikbaar

eCurring

Op zoek naar een betaalprovider om abonnementen aan te bieden? eCurring werkt samen met Mollie en geeft veel flexibiliteit.

Binnenkort beschikbaar

Online Betaalplatform

Wil je een eigen Marktplaats opstarten? Gebruik dan de WooCommerce plugin van het Online Betaalplatform!

Binnenkort beschikbaar

Wish

Wish is de grootste, internationale marktplaats voor het verkopen van je producten. De Wish WooCommerce plugin zorgt ervoor dat jouw product assortiment automatisch via Wish aangeboden kan worden.

Binnenkort beschikbaar